Klik hier om direct routes te downloaden

1527

In de routewinkel kunt u direct routes kopen. Verspreid over Nederland zijn er meer dan 350 wandelroutes en fietsroutes voor uw Smartphone beschikbaar.

De routes zijn geschikt voor iPhone en Androidstoestellen.

Download hier de AbelLife App

1595

Download de gratis AbelLife App voor iPhone en Androidstoestellen. In deze App koopt u en beheert u de AbelLife belevingen voor de leukste dagjes uit. In de App een GRATIS bonus van 6 uitjes.

Fietsen door Berlijn

870

Een fietstocht door Berlijn. Indrukwekkende gebeurtenissen, kunst, cultuur en hotspots wisselen elkaar af.

Welkom bij het St. Odulphuspad!

2679

Wat leuk dat je het St. Odulphuspad wilt gaan wandelen!
Met de digitale routes van het St. Odulphuspad kom je met je persoonlijke gids, je smartphone, op de meest verrassende plekjes van Zuidwest-Friesland. Onderweg trakteert de AbelLife app je op bijzondere verhalen en handige tips.

Hoe download ik de trajecten op mijn smartphone?
- download eerst de AbelLife-app in de App-stores van Google of Apple
- ga in de app naar ‘instellingen’ (rechts bovenin)
- kies voor ‘link account’
- log in met het e-mailadres dat je op pag. 4 van het boek vindt
- klik op ‘link toestel’ en volg de stappen in het proces
- ga daarna naar ‘mijn routes’
- onder ‘downloads’ (rechts bovenin) vind je de routes die je zojuist geactiveerd hebt
- klik op de gewenste download(s) en daarna op ‘download deze bundel met routes’
- de route(s) staat nu onder ‘mijn routes’ onder de button ‘op toestel’

Vanaf nu kun je de routes 100% offline gebruiken.
Veel wandelplezier!

1093

Vrijstad Vianen

2412

Ontdek de verhalen uit het verleden van Vrijstad Vianen en geniet van de prachtige natuur. Tijdens de wandelroute ga je samen met Hendrik van Brederode, destijds heer van Vianen, op pad. Hij vertelt je over zijn tijd in de Middeleeuwen. Met de fietsroute trap je langs de weidse uiterwaarden en door het open landschap.Klik hier

Fietsen met V.V. Sportclub Lochem

2677

Op 23 juni wordt het 100-jarige jubileum van V.V. Sportclub Lochem gevierd. Voor alle fietsliefhebbers hebben wij een mooie fietsroute gemaakt. Iedereen mag meedoen, dus ook ouders van leden, broertjes/zusjes, opa’s/oma’. Onderweg lees je leuke weetjes over de mooie omgeving en zorgen geluidsfragmenten voor extra beleving. Ook komen interessante weetjes van Sportclub Lochem aan bod. Weet jij bijvoorbeeld welke spelers van onze club zijn doorgedrongen tot de eredivisie? De AbelLife app vertelt het je. De fietsroute kun je op zaterdag 23 juni gratis downloaden. Download de Abellife app in de appstore of playstore en zoek naar de route “Fietsen met Sportclub Lochem” onder de button gratis. Lukt het niet? Enkele medewerkers van AbelLife staan vanaf 12.30 op de club klaar om hierbij te helpen. De start is tussen 12.30 en 13.30. Bij terugkomst kun je nog aan een prijsvraag meedoen, waarbij informatie van onderweg belangrijk is. Voor wie geen smartphone heeft: deze route is ook met een routebeschrijving op papier te fietsen. Zo kun je toch mee op pad. Alleen moet je het dan wel doen zonder de leuke verhalen en anekdotes uit de app.

Hoe werkt AbelLife?

Contact

Abel Adventures Lochem

+31(0)573-280772

info@AbelLife.nl

Facebook

Bloggen

Merksplas - Kolonie van Weldadigheid

2630

In 1822 wordt in het Belgische Wortel een ‘vrije’ landbouwkolonie opgericht. Het duurt niet lang of er volgt een dwangkolonie in Merksplas om naast arme stedelingen ook misdadigers, wezen en ongure types te heropvoeden tot deugdzame burgers.
Voor meer info